Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Revelion în stradă: buget redus și fără șampanie

Revelionul în stradă se va desfășura cu bani puțini și fără șampanie, într-un efort de a gestiona eficient resursele. Odoranta sărăcie afectează administrațiile locale și evenimentele programate pentru sărbătorile de iarnă.

La Pașcani, bugetul estimat pentru activitățile programate în lunile noiembrie și septembrie se ridică doar la 120.000 de lei, conform precizărilor viceprimarului Cristian Rățoi, exprimate în cadrul unei conferințe de presă. Subiectul a fost discutat în comisia locală de organizare a evenimentelor, unde s-au luat decizii importante.

Vezi și: Guvernul interzice festivalurile și concertele organizate de primării.

Viceprimarul susține că atât pentru Ziua Națională, cât și pentru Revelion, se vor aloca sume mai mici, iar activitățile vor fi restrânse semnificativ. De exemplu, în acest an, administratia locală nu va mai contracta o scenă pentru spectacolul de Revelion. Focul de artificii va avea o durată mai scurtă, iar șampania nu va mai fi achiziționată.

În schimb, banii de la bugetul local vor fi folosiți pentru organizarea unor activități specifice pentru Ziua Națională a României. În aceeași zi, este programată aprinderea iluminatului festiv și un spectacol pe esplanada.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....