Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Round University Ranking a inclus USV Iași în clasament

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV Iași) este prezentă în clasamentul universitar “Round University Ranking”, pe două domenii de studii:

“științele vieții” și „științe medicale”, pentru care a fost analizată, alături de primele 1200 universități din lume. Acest clasament mondial – Round University Ranking” Subject Ranking- este realizat pe 20 de domenii majore, urmărind patru indicatori de performanță. El oferă conform datelor din anul 2023, realizările din cercetare, educație, diversitatea internațională a programelor de studii și sustenabilitatea financiară a instituției în domeniile specifice. Pe lângă extinderea gamei de domenii, în acest an au fost introduse 25 de clasamente distincte pentru diferite subiecte de specialitate.

Vezi și: Vom plăti scump gunoiul.

Universitatea de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” din Iași se clasează onorabil în clasamentul universităților mondiale. În domeniile „Life Sciences” și „Medical Science”, ocupă locul 2 pentru diversitatea programelor internaționale. La nivel național, se situează pe locul 5 pentru educație și sustenabilitate financiară, și pe locul 8 pentru cercetare. Evaluările specifice pot fi accesate în secțiunea „Subject Area” de pe site-ul: www.roundranking.com

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iulie 22, 2024

Primăria Iași continuă să asigure termoficarea orașului...

iulie 22, 2024

LOTO 6/49 din 21 iulie. Duminica, 21...