Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Școală modernă în Valea Lupului

Primarul localității Valea Lupului, Liviu Dulgheru, a postat anunțul pe pagina sa de socializare.

”Știți că v-am anunțat că am reușit să fim printre puținele localități din țară care beneficiază de o finanțare nerambursabilă de la Banca Mondială pentru construirea unei școli noi. (…) În sfârșit, Banca Mondială a încheiat această etapă și a stabilit care proiect dintre cele depuse este cel mai fezabil pentru nevoile noastre”, a menționat primarul Dulgheru.

Valoarea finanțării nerambursabile se ridică la 10 milioane de euro. Școala din Valea Lupului va fi cea mai modernă din județul nostru.

”Copiii din Valea Lupului vor beneficia de învățământ de calitate aproape de casă. Investim în actul educațional de calitate pentru că știu că educația e cea mai bună investiție pe care o putem face pentru viitorul societății românești!”, a punctat primarul comunei, Liviu Dulgheru.

Află și despre: Proiect de 8 milioane de euro pentru construirea unei școli ecologice.

Unitatea de învățământ va avea 22 de săli de curs, 3 laboratoare, sală pentru servit masa, bibliotecă, sală activități vocaționale, materiale didactice de ultimă generație și mobilier modern.

”Vorbim de o școală care îndeplinește și cerințele de eficiență energetică. Vreau ca părinții să nu își facă griji”, a susținut primarul Dulgheru.

Pe parcursul execuției lucrărilor, orele se vor putea desfășura în condiții care să nu afecteze în vreun fel actul educațional. Banca Mondială stabilește când scoate la licitație lucrările, nu se ocupă primăria în mod direct.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Cotnari
Primăria Coarnele Caprei

septembrie 21, 2023

Biciclete pentru copii ai căror părinți lucrează...
Primăria Rediu

septembrie 21, 2023

Concursul de angajare unde există suspiciuni de...
Primăria Neculce

septembrie 21, 2023

Campania Națională „Comune curate” ajunge în comuna...