Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Școală nouă inaugurată în comuna Stolniceni-Prăjescu

Zi de sărbătoare pentru elevii de gimnaziu din satul Brătești, comuna Stolniceni Prăjescu. Autoritățile locale au inaugurat școala cu clasele V-VIII, proaspăt modernizată cu fonduri guvernamentale (PNDL). Fondurile au fost în valoare de peste două milioane de lei.

Peste 60 de elevi, care au fost relocați din toamna anului trecut și până în prezent, au revenit în sălile de clasă. Acestea oferă acum un spațiu perfect pentru o educație de calitate. Momentul festiv a fost pregătit de autoritățile locale, cadre didactice și elevi, printr-un scurt program artistic. Instituția de învățământ ar urma să fie dotată și cu mobilier modern.

Află și despre: Consiliul local Hârlău aprobă parcul eolian de 80 de milioane de euro.

Potrivit celor spuse de primarul comunei, Costel Hugianu, administrația locală a obținut o finanțare de 30.000 de euro prin intermediul grupului de acțiune locală din care face parte comuna. Școala Profesională din Stolniceni Prăjescu ar urma să fie dotată cu mobilier. În plus, materiale didactice și echipamente digitale în valoare de 1,5 milioane de lei, vor ajunge la școală. Toate printr-un proiect al Consiliului Județean. De asemenea, administrația locală a obținut prin PNRR aproape 280.000 de lei pentru achiziția unui microbuz electric destinat transportului elevilor din Stolniceni-Prăjescu.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....