Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Se alege constructorul pentru Filarmonică

O firmă ieşeană a câştigat licitaţia pentru reabilitarea Filarmonicii. Consiliul Judeţean (CJ) a emis raportul de procedură săptămâna trecută şi, potrivit unor surse din piaţă, câştigătorul este Iasicon, anunță ZDI. Deocamdată, CJ nu a făcut un anunţ în acest sens. Instituţia Filarmonică aşteptă să treacă termenul legal pentru depunerea unor eventuale contestaţii.

La acest moment, nici oferta financiară a Iasicon nu este cunoscută public. Valoarea estimată de către CJ trece pragul de 60 milioane lei.

Vezi si: Casa Pătrată își caută constructor.

Licitaţia a stârnit un interes real în rândul constructorilor: peste 30 de firme sunt implicate în procedură, în cadrul a şase asocieri care au depus oferte. Lucrările nu vor începe imediat întrucât licitaţia este organizată cu clauză suspensivă. Execuţia va demara după ce CJ va accesa o finanţare europeană. Fondurile pentru Filarmonică sunt asigurate în urma unui parteneriat cu Primăria Iaşi. Autoritatea locală are rezervate peste 80 milioane lei în cadrul unei priorităţi de investiţii din Programul Regional Nord-Est 2021-2027.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

decembrie 8, 2023

Într-o ședință extraordinară desfășurată în luna octombrie...
Primăria Țuțora