Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Se apropie o nouă ediție a Târgului de Meșteri de la Târgu Frumos

Se apropie o nouă ediție a Târgului de Meșteri de la Târgu Frumos. Târgu Frumos se pregătește pentru un eveniment cu tradiție, care va avea loc între 20 și 22 septembrie. Orașul va fi animat timp de trei zile de Târgul de Meșteri, dedicat meșteșugurilor și tradițiilor românești. Această a XI-a ediție a târgului promite o experiență deosebită pentru toți vizitatorii.

Pe parcursul celor trei zile, târgul va celebra meșteșugurile tradiționale, arta populară și gastronomia specifică regiunii. Vor fi expuse lucrări de artizanat, obiecte handmade și produse locale. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la ateliere interactive și demonstrații de meșteșuguri.

Vezi și: Grădiniță nouă la Târgu Frumos.

Asociația Meșterilor Populari din Moldova, organizatorii evenimentului, au declarat că pregătirile sunt în plină desfășurare. „Ne pregătim de ceva vreme pentru această ediție specială. Dacă totul decurge conform planului, va fi un eveniment de excepție. Vom aduce multe noutăți și activități dedicate păstrării și valorificării tradițiilor românești”, au precizat organizatorii într-o postare pe Facebook.

Târgul de Meșteri va include și zone de recreere, oferind muzică tradițională și spectacole. Aceste zone vor contribui la crearea unei experiențe culturale complete pentru toți participanții. Organizatorii promit un program variat și atrăgător, destinat tuturor iubitorilor de tradiții și meșteșuguri.

Pentru mai multe informații despre programul și participanții târgului, organizatorii vor reveni în curând cu detalii suplimentare. Târgul de Meșteri din Târgu Frumos este așteptat cu mare interes și va aduce în prim-plan valorile culturale și tradiționale românești.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...