Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Se lucrează intens!

Se lucrează intens! Astăzi, am fost prezent din nou pe șantierele din comunitatea noastră, din satele Pocreaca și Poieni. Chiar și în ciuda vremii nefavorabile din ultima săptămână, echipele de constructori și-au continuat cu hotărâre și determinare munca. Asta pentru realizarea sistemul de alimentare cu apă pentru cele două sate. Am urmărit cu seriozitate fiecare detaliu al acestui proiect important pentru noi toți.

De asemenea, în satul Poieni, se lucrează intens pentru îngroparea țevilor care vor constitui rețeaua de canalizare și vor asigura accesul la sistemul de alimentare cu apă. Vom continua să colaborăm împreună cu constructorii, iar dacă vremea ne va fi favorabilă, echipele constructorului vor continua progresele la cele doua proiecte majore de dezvoltare ale comunei noastre, până aproape de sărbătorile de final de an.

Vezi și: Solicitați despăgubiri companiilor aeriene!

Împărtășeșc cu dumneavoastră bucuria de a vedea cum proiectele noastre prind contur și pas cu pas se realizează. Împreună, colaborând cu toții, reușim să contribuim fiecare la o mai bună calitate a vieții pentru fiecare locuitor al comunei Schitu Duca.

Cu respect,

Grigore Corciovă

Primarul comunei Schitu Duca

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...