Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Se urgentează lucrările de pe șoseaua Bucium!

Compania Conest, cea care se ocupă de lucrările la intersecția de pe șoseaua Bucium, segmentul cuprins între intersecția cu str. Trei Fântâni și bld. Poitiers anunță că va urgenta lucrările. Procesul face parte din implementarea proiectului „Extinderea sistemului de apă și canalizare în zona metropolitana a Municipiului Iași – zona Sud – Lot 1”. Aceștia au declarat că vor urgenta lucrările pentru ca traficul auto să se poată desfășura în condiții optime.

Vezi și: Drumul din Bucium până în Podu Roş, sinonim cu o excursie la Vaslui!

„Ieri, echipa noastră a depus eforturi susținute, lucrând atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Asta pentru a avansa în cadrul proiectului. Ne-am angajat să finalizăm lucrările cât mai rapid și eficient pentru a minimiza disconfortul creat de restricțiile de trafic. Vă anunțăm că, în prezent ne aflăm în etapa de finalizare a procesului de betonare, iar începând de miercuri, după ora 10:00, traficul nu va mai fi blocat. Pentru a asigura continuitatea proiectului și pentru a reduce impactul asupra circulației rutiere în timpul zilei, vă informăm că în zilele următoare vom desfășura lucrări doar pe timp de noapte”, au transmis reprezentanții firmei Conest despre lucrările de pe șoseaua Bucium.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/d5956865430d65019c75ba680a3dfb99.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130