Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Sediu nou pentru Primăria Cucuteni

Peste 400.000 de euro sunt costurile de reabilitare pentru Primăria Cucuteni. Procedura pentru execuția lucrărilor este programată în luna decembrie 2023. Sediul administrativ se află într-o stare destul de avansată de degradare. Alte comune au primit finanțare pentru construirea de sedii noi.

Astfel, pe data de 18.12.2023 va fi organizată licitația pentru realizarea lucrărilor. Valoarea investiției este de 2.148.619 lei, fără TVA, aproape 430.000 de euro.

Citește și HCLTech, companie de top în domeniul consultanței și serviciilor IT a deschis un nou Centru Global de Livrări servicii în Iași

„Clădirea a beneficiat de lucrări minime de întreținere și refacere a finisajelor interioare și exterioare și amenajare de grupuri sanitare interioare. Analizând clădirea atât în ansamblu cât și în detaliu precum și comparativ cu actualele prevederi referitoare la siguranța în exploatare, igiena și confortul ocupanților se pot constata următoarele: finisajele interioare și exterioare au durată de viață depășită și nu mai asigură un climat interior sănătos pentru ocupanți: tâmplărie deformată și degradată, neetanșă față de apele pluviale și vânt”, se arată în caietul de sarcini.

Conform contractului, durata de execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....