Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Sediu nou pentru Primăria Todirești

Aproape 800.000 de euro va costa construirea unui sediu nou pentru Primăria Todirești. Fondurile sunt asigurate de Compania Națională de Investiții.

Compania Națională de Investiții (CNI) SA a alocat noi fonduri pentru județul Iași. De data asta a venit rândul comunei Todirești, condusă de liberalul Ovidiu Droancă. Pe data de 28.02.2024, autoritatea contractantă va organiza o licitație pentru amenajarea unui nou sediu administrativ pentru primăria din localitate. Valoarea estimată a investiției este de 4.288.902 lei, fără TVA, aproape 800.000 de euro. Oferta constructorilor cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Citește și despre: Pelerinajul a luat sfârșit! Racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva a fost reintrodusă în Catedrala Mitropolitană.

„Clădirile C1, C2 și C3 urmează a fi demolate pentru a construi o nouă clădire cu funcțiunea primărie. Sediul vechi (clădirea C1) a fost construit în anul 1972 și nu mai corespunde situației actuale, birourile sunt supraaglomerate, mediul de lucru este neadecvat și o gestionare defectuoasă a fluxului de persoane ce beneficiază de serviciile publice oferite de primărie. Atât proiectul pentru autorizația de demolare cât și costurile care se impun vor fi suportate din bugetul comunei Todirești”, se arată în caietul de sarcini.

Terenul disponibil are suprafața de 1.865 de metri pătrați. Noul sediu va avea regimul de înălțime P+1 cu o suprafață construită de 308,2 metri pătrați.

„La parter sunt dispuse spațiile: hol acces/sală de așteptare; hol și casa scării, birouri, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, grupuri sanitare pe sexe, sală multifuncțională, hol acces secundar și camera centralei termice. La etaj sunt dispuse: birouri (inclusiv birou viceprimar, secretariat și birou primar), spațiile anexe etaj: grup sanitar femei, grup sanitar bărbați, hol și casa scării, oficiu și depozitare”, se mai arată în documentația procedurii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 21, 2024

 O nouă ediție a „Marșului Vieții”. Primăria...