Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Sens giratoriu la Gara Internațională

În perioada următoare vor fi efectuate mai multe schimbări în ceea ce privește fluidizarea traficului din Iași. La Gara Internațională va fi înființat un sens giratoriu pentru dirijarea traficului din zonă. Totodată, vor fi luate mai multe decizii în ceea ce privește circulația autovehiculelor.

Soluția primăriei pentru traficul intens de pe bulevardul Nicolae Iorga este un sens giratoriu provizoriu. Totuși, s-a observat că, în anumite situații, crearea unui sens giratoriu a dus mai mult la blocarea traficului. Sensul va fi realizat în cel mai scurt timp, după ce vor fi obținute avizele necesare, astfel că, în lunile următoare, ieșenii ar trebui să vadă modificările. Autoritățile locale vor mai face alte schimbări importante pe străzile municipiului Iași.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se modernizează pasajul Bucium!

Șoferii care circulă pe șoseaua Nicolina, dinspre Nicolina înspre Belvedere, nu vor mai putea face la stânga pe str. Profesor Ion Inculeț. Totuși, la următoarea intersecție, sensul de mers a fost schimbat, astfel că este posibil pentru șoferi să facă la stânga pe Str. Răzoarelor. Deși până acum nu au fost efectuate lucrări la Pasajul Socola, acestea vor începe fix când orașul se va aglomera.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...