Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Simpozion academic la Tătăruși

Simpozion academic la Tătăruși. Bucovina Mică, așa cum mai este numită comuna Tătăruși, a fost gazda unui seminar susținut de reprezentanți ai Facultății de Geografie din Iași. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Centrul Cultural ”Alexandru Vasiliu” din localitate.

În cadrul simpozionului academic, comuna a fost prezentată ca exemplu de dezvoltare. Alături de autoritățile locale au participat, la acest moment,  un grup format din cercetători, studenți și profesori universitari. Primarul Costel Iosub a făcut o amplă prezentare istorică și administrativă a comunei Tătăruși.

Citiți și despre: Oportunități de finanțare pentru antreprenori locali la Tătăruși.

Activitatea desfășurată face parte din lucrările Seminarului Geografic Internațional „Dimitrie Cantemir” la care au participat invitați internaționali remarcabili, specialiști în probleme privind turismul, amenajarea teritoriului, geopolitică și geomorfologie. Seminarul a fost organizat pentru prima dată în cadrul Societăţii Geografice „Dimitrie Cantemir”. Aceasta a fost înființată în anul 1930, concomitent cu crearea filialei ieșene de geografie a Academiei Române.

Nu uitați să ne urmăriți pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....