Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

SONDAJ: Ce artiști doriți la concertul de Revelion?

SONDAJ: Ce artiști doriți la concertul de Revelion?

Și în acest an Primăria Municipiului Iași va organiza un spectacol în noaptea de Revelion. Desigur, cu participarea unor artiști români recunoscuți pe plan național și internațional. De asemenea și a unor interpreți locali cu mare priză la public.

„Pentru a face cea mai bună alegere a invitaților care vor cânta la Revelionul 2025 în Piața Palatului Culturii, vă rugăm să ne spuneți preferințele dumneavoastră accesând pagina de Facebook a Primăriei Iași!

Citește și Consiliul Local convocat de urgență pentru a decide necesitatea unui împrumut pentru asigurarea încălzirii orașului

Având în vedere că este vorba de un spectacol pentru publicul larg, vă rugăm să faceți propuneri rezonabile și să aveți în vedere artiști cunoscuți la nivel național și care, pe cât posibil, să acopere o gamă cât mai amplă de preferințe muzicale!”, susțin reprezentanții municipalității pe pagina de Facebook.

În 2023 au cântat pe scena din fața Palatului Culturii artișți ieșeni, precum Andra Botez și DJ Line, și tineri artiști români, precum JO și JUNO. În deschiderea spectacolului a fost organizat „Revelionul copiilor”, dedicat celor mai tineri artiști ieșeni câștigători la concursuri naționale și internaționale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...