Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Spectacol de teatru pentru copii la Bojdeuca lui Ion Creangă

Spectacol de teatru pentru copii la Bojdeuca lui Ion Creangă. Duminică, 4 august, începând cu ora 10:00, copiii sunt invitați în amfiteatrul Bojdeucii din Țicău pentru a viziona două spectacole de teatru dedicate lor. Evenimentul oferă o oportunitate deosebită pentru micii spectatori de a se bucura de teatru într-un cadru istoric și pitoresc.

Elevii Școlii Gimnaziale „Costache Antoniu” din Țigănași vor interpreta „Prostia omenească”. Aceasta este o adaptare a poveștii clasice scrise de Ion Creangă. De asemenea aceasta promite să aducă pe scenă umorul și înțelepciunea caracteristice acestui autor.

Citește și: Un cunoscut preot din județul Iași a decedat

Spectacol de teatru pentru copii la Bojdeuca lui Ion Creangă

În plus, publicul va avea ocazia să vizioneze „Prostia omenească 2.0”, o versiune modernă și inovatoare a aceleași povești, creată de Bogdan-Alexandru Stănescu pentru proiectul Creangă 2.0 al Editurii Muzeelor Literare.

Acest proiect reprezintă o colaborare între Biblioteca Publică Țigănași, Clubul de Teatru „Urmașii lui Antoniu” și Muzeul Național al Literaturii Române Iași. Acesta subliniază angajamentul lor față de promovarea literaturii și teatrului în rândul tinerelor generații. Intrarea este liberă. Atmosfera va fi una plină de veselie și creativitate, oferind o zi memorabilă pentru toți copiii și familiile lor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...