Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

SRU Iași intră în linie dreaptă

SRU Iași intră în linie dreaptă. Contestația depusă la procedura de achiziție finalizată încă de la începutul lunii noiembrie 2023 a fost respinsă de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Prin urmare, contractul pentru achiziționarea lucrărilor de

  • organizație și pavare a suprafeței exterioare a viitoarei clădiri de sănătate
  • extindere a grădinii și parcuri de parcare

Pentru acestea a fost atribuit consorțiului câștigător, format dintr-o firmă specializată în domeniul construcțiilor. Totodată și o companie de servicii de urbanism. Valoarea acestor prime intervenții în teren a fost evaluată la aproximativ 26,3 milioane lei, conform ofertei declarate câștigătoare.

Vezi și: Lucrările la Spitalul Regional de Urgență pot începe .

În același timp, se desfășoară demersurile pentru lansarea celei mai ample licitații organizate vreodată în județul Iași, construirea unității medicale.

Proiectul integral al Spitalului Regional de Urgență Iași este estimat la 3,3 miliarde lei, conform indicatorilor tehnico-economici aprobați la finalul anului precedent de către Guvern. La finalizare, Spitalul Regional de Urgență Iași va dispune de o suprafață construită totală de 202.689 mp, structurată pe 9 niveluri (2S+P+5E+Eth), amplasată pe un teren de 120.000 mp, cu un total de 850 de paturi pentru internare continuă, organizate în 6 centre multidisciplinare.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

mai 17, 2024

În perioada 16-19 mai se vor duela...
Primăria Moțca

mai 17, 2024

Sâmbătă, 18 mai, în comuna Moțca, va...
Primăria Schitu Duca

mai 17, 2024

Săptămâna aceasta, au demarat lucrările pe un...