Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Studenții din Iași pot obține burse pentru a studia în Indonezia

Studenții din Iași pot obține burse pentru a studia în Indonezia. Universitatea Creștină Satya Wacana (SWCU) din Salatiga, Indonezia, oferă burse complete pentru programele de licență și masterat în anul universitar 2025-2026. Studenții interesați pot aplica pentru o gamă variată de specializări, atât la nivel de licență, cât și de master.

Pentru programele de licență, sunt disponibile specializări precum Nutriție, Sisteme informatice, Învățământ primar, Literatura engleză, Muzică, Educație în limba engleză, Relații Internaționale, Sociologie, Științe ale comunicării și Management și Comunicare. La nivel de masterat, studenții pot alege între Educație în limba engleză, Studii de dezvoltare, Tehnologia informației, Contabilitate, Management și Sociologia religiei.

Citește și: 14 candidați la alegerile prezidențiale

Bursele acoperă taxa de școlarizare, viza și permisul de ședere, precum și alte beneficii. Studenții beneficiază de cazare în cămin comun, excursii culturale de două ori pe an, transport de la aeroport la universitate, bilete de avion dus-întors (clasa economică) și asigurare medicală. De asemenea, este asigurată o alocație pentru studenți pe durata studiilor.

Condițiile de eligibilitate pentru aplicanții din România includ un pașaport valabil pentru minimum 36 de luni, diploma de studii, foaia matricolă și un certificat de cunoaștere a limbii engleze (TOEFL 500, IELTS 5.5 sau DUOLINGO 90). Alte documente necesare includ:

  • un Curriculum Vitae,
  • motivația obiectivului de studiu,
  • scrisoarea de recomandare de la universitate,
  • fotografie tip pașaport,
  • adeverință medicală,
  • cazier judiciar.

Universitatea a anunțat două sesiuni de înscriere: prima se desfășoară între 1 octombrie 2024 și 31 decembrie 2024, iar a doua între 1 ianuarie 2025 și 31 mai 2025. Sursa: ziaruldeiasi.ro

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...