Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Sute de mii de pelerini la Sfânta Parascheva

Sfânta Liturghie de sâmbătă a adunat în fața Mitropoliei peste 10.000 de credincioși. Oamenii s-au așezat pe iarbă, și au așteaptat și ascultat slujba, iar mulți dintre ei au venit din alte județe. Pe scenă au slujit ierarhi din România, Grecia, Etiopia, Georgia şi Siria. 

„Pelerinajul miilor de credincioși la Sărbătoarea Cuvioasei Parascheva Iași arată cât de mare este lucrarea misionară a Sfinților, care prin exemplul vieții lor adună oamenii aproape de Dumnezeu”, este mesajul transmis de Patriarhul Daniel.

Citește și: Pelerinajul a luat sfârșit! Racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva a fost reintrodusă în Catedrala Mitropolitană.

Potrivit ultimelor estimări, de sâmbătă de la ora 07.00, pe la raclă au trecut până acum aproximativ 225.000 de persoane.

La rând sunt aproximativ 65.000 de pelerini, un număr record pentru ultimii ani. Pentru a ajunge la raclă se aşteaptă la coadă aproximativ 20 de ore.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/a50adbfa476e60acf612e960d6215b45.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130