Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Sute de oportunități de angajare pentru persoanele cu educație de nivel mediu

În Iași s-au deschis noi oportunități de angajare pentru persoanele cu studii medii. Aproximativ 500 de poziții sunt disponibile în diverse domenii de activitate, cu un accent deosebit pe servicii, construcții și industrie. Salariile oferite variază între 2.500 și 5.000 de lei lunar.

În domeniul serviciilor, se regăsesc 174 de posturi vacante, inclusiv pentru agenți de securitate, vânzări și servicii clienți. În plus, sunt solicitate și poziții precum analiști, cofetari și contabili. Companiile caută personal pentru securitate și vânzări, cofetari și coafeze cu experiență.

În construcții, cererea de personal este în continuare ridicată, cu proiecte imobiliare în derulare. Pozițiile disponibile includ dulgheri, electricieni, faianțari, ingineri construcții și instalații, cu salarii cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei lunar.

Citește și Pasajul Păcurari va fi închis marți, pentru o perioadă de zece ore

În domeniul HoReCa, cafenele, restaurante și alte localuri fac angajări pentru lucrători comerciali, spălători de vase, barmani și ajutoare de bucătar. Este de menționat că patronii din acest sector au înființat o asociație pentru a reprezenta interesele lor la nivel central și pentru a facilita cooperarea.

Există și poziții disponibile în alte domenii, cum ar fi șoferi pentru Salubris și Compania de Transport Public, poziții în industria confecțiilor și în industrie în general. Cei interesați pot obține mai multe informații de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...