Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Tragica poveste a ieșeanului ucis în Congo

Tragica poveste a ieșeanului ucis în Congo. În urma exploziei unei rachete trase de grupările rebele în Congo, un tânăr de 23 de ani din Iași și-a găsit sfârșitul în timp ce își urmărea visul de a avea un viitor mai bun. Fiind mercenar într-una dintre cele mai periculoase zone de conflict, el era atras de salariul de 5.000 de dolari, văzut ca singura șansă de a economisi suficient pentru a-și cumpăra un apartament pentru el și viitoarea sa soție. Într-o misiune de recunoaștere la granița dintre Congo și Rwanda, el și colegii săi foloseau o dronă pentru supravegherea zonei. Când au fost vizați de atacul brutal. Petru a murit pe loc în explozie, fiind singurul victimat mortal. Alți doi români au fost răniți ușor. Un alt camarad din Republica Moldova se află în stare gravă.

Citește și: Violente grave în Congo! Printre victime se numără și cetățeni români

Persoane din anturajul său au subliniat curajul și hotărârea lui Petru în a-și urma chemarea, chiar în ciuda riscurilor cunoscute. Cu o pasiune pentru arte marțiale și sporturi de contact, tânărul era activ pe rețelele sociale, unde împărtășea imagini din activitățile sale. Aflat în Congo de aproximativ un an, el intenționa să mai rămână trei luni pentru o ultimă misiune înainte de a reveni acasă, cu planuri mari pentru viitor.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/297c41cbbc2491a292e5e0232920e70c.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130