Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

UAMS Podu Iloaiei se extinde

Primăria Podu Iloaiei a demarat procedurile privind desemnarea celui care va întocmi studio de fezabilitate pentru extinderea unității de asistență medico-socială. În urma anunțului făcut, două societăți au și depus ofertele pentru obiectivul propus. După deschiderea pliurilor au fost examinate cele două oferte. Câștigătorul, care urmează a fi anunțat, are la dispoziție 180 de zile de la emiterea ordinului de începere pentru rezlizarea serviciilor.

Vă reamintim că Unitatea de Asistență Medico-Socială din Podu Iloaiei este o instituție de interes public județean. Aflată în subordinea Consiliului Județean Iași, aceasta asigură servicii de îngrijire și medicale. Mai sunt oferite și servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale cu domiciliul stabil în localitățile județului Iași, pe o perioadă determinată de timp. Deși beneficiarii Unității Medico-Sociale din Podu Iloaiei sunt corect îngrijiți, dotarea centrului este minimală. Materialele și echipamentele de specialitate perfomante nu sunt suficiente pentru a face față nevoilor.

Citește și despre: Coaliția de guvernare pierde teren. AUR urcă în sondaje!

Investiția necesară pentru realizarea noului imobil este de 15,264,449 lei. Consiliul Județean Iași contribuie cu 10% din bugetul propriu. Banii sunt solicitați de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Toate acestea se vor face prin depunerea cererilor de finanțare în vederea extinderii și reabilitărea spațiilor existente.

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...