Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Un nou complex comercial va fi construit în zona centrală

Un nou complex comercial va fi construit în zona centrală. În ședința de la finalul săptămânii trecute, consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul imobiliar Palas Rezidențial, cunoscut și sub denumirea de „Palas 3”. Acest ansamblu va conecta strada Sfântul Andrei de Palatul Culturii și Splaiul Bahlui Mal Stâng. Proiectul se va extinde pe o suprafață de 1,7 hectare și va include clădiri cu 4, 6 și 9 etaje. Documentația, elaborată de o echipă internațională de arhitecți, cuprinde peste 2.100 de pagini.

Complexul „Palas 3” va include birouri, locuințe colective și spații comerciale, oferind, de asemenea, diverse facilități atât pentru agenți economici, cât și pentru locuitori.

Citește și: Canicula se întoarce: Cod Galben și Portocaliu

Acest proiect are ca scop crearea unui spațiu integrat care va facilita legătura între strada Sfântul Andrei și Piața Palatului Culturii, îmbunătățind astfel circulația și accesibilitatea în zonă.

De asemenea, ansamblul va aduce un nou impuls economiei locale, contribuind la revitalizarea urbană și atragerea de noi investitori. Se estimează că „Palas 3” va deveni un punct de atracție semnificativ pe harta Iașului. Având potențialul de a stimula dezvoltarea economică și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...