Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Un nou supermarket în comuna Miroslava

Un nou supermarket în comuna Miroslava. Consiliul Local (CL) Miroslava a aprobat recent planul urbanistic zonal (PUZ) aferent construirii unui nou supermarket în Horpaz. Beneficiarul este o firmă locală ai cărei reprezentanți au declarat anterior că sunt în discuții cu lanțul Profi. Conform celor de la apix.ro, spațiul comercial va fi construit pe un teren cu o suprafață de 1.500 mp, localizată pe str. Principală din Horpaz, în apropierea de lacul Ezăreni.

„Pe teren se află resturi ale unei construcții, imobilul fiind practic demolat, dar nu este încă radiat din cartea funciară unde apare ca având o suprafață construită la sol de 294 mp și destinația de moară țărănească”, se arată în hotărârea consilierilor din Miroslava.

Citește și: Proiect de 8 milioane de euro pentru construirea unei școli ecologice.

Spațiul comercial va ocupa peste o treime din teren, iar regimul de înălțime aprobat este cu parter și un etaj. Pasul următor este ca firma, care a depus cererea pentru PUZ, să întocmească și să depună documentația pentru obținerea autorizației de construire. Comuna Miroslava este cea de-a treia cea mai bogată comună din țară.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...