Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Un nou supermarket Penny va fi construit în comuna Miroslava

Un nou supermarket Penny va fi construit în comuna Miroslava. Proiectul urbanistic de amploare, vizează construirea a 60 de imobile pe o suprafață de 12 hectare în Valea Adâncă. Acesta include acum și autorizarea unui centru comercial de tip Penny. Procesul pentru obținerea avizelor necesare pentru acest proiect a intrat în faza finală.

Proiectul prevede construcția unui centru comercial cu parcare supraterană, amenajarea unui parc, gospodărie de apă, împrejmuire, parcări, acces, publicitate și organizare de șantier, precum și racordul utilităților. Terenul destinat centrului comercial are o suprafață de 7.000 mp, iar magazinul Penny va ocupa aproximativ 1.400 mp. Termenul estimat pentru finalizarea investiției este de 12 luni.

Vezi și: Un nou Penny Market în Burdujeni.

În plus, complexul imobiliar din vecinătate va include diverse facilități și locuințe moderne, contribuind astfel la dezvoltarea regională și la creșterea atractivității zonei pentru locuitori și investitori. Proiectul urbanistic este propus de fostul senator Teodor Haucă, iar autorizarea magazinului Penny este gestionată de Alin Haucă. Aceștia sunt cunoscuți și pentru alte dezvoltări imobiliare, precum și pentru afaceri în industria farmaceutică, demonstrând astfel o experiență vastă în managementul proiectelor de mare amploare. Sursa: apix.ro

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...