Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Urban Playfield ajunge în Iași

Urban Playfield, festivalul sporturilor recreative pentru toate vârstele, ajunge pentru prima dată în Moldova. Între 17 și 18 august, evenimentul se va desfășura în parcul ansamblului mixed-use Iulius Town din Iași. Acesta oferind o gamă variată de jocuri și activități dinamice pentru participanți de toate vârstele.

Comunitatea din Iași este invitată să se alăture cluburilor sportive locale, care vor avea ocazia să-și demonstreze abilitățile. Mirel Alexa, organizator Urban Playfield, a exprimat entuziasmul de a interacționa cu comunitatea din Iași și a subliniat că evenimentul va include două zile de mișcare prin joacă, provocări și demonstrații sportive.

Vezi și: Ceremonii militare și religioase de Ziua Marinei.

Participanții vor avea acces gratuit la activități diverse, inclusiv volei, tenis, escaladă și badminton. De asemenea, vor avea loc demonstrații sportive și concursuri cu premii surpriză. Programul include sesiuni de aerobic, zumba, dans și concursuri de ștafetă.

Urban Playfield este un proiect național care promovează sportul și joaca în 10 orașe din țară, subliniind importanța jocului ca drept universal. După Iași, festivalul va continua la Oradea pe 24-25 august. Evenimentul este organizat de Sports Festival, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România, Carrefour România și Aqua Carpatica, cu sprijinul ansamblului Palas Iași. Detalii suplimentare sunt disponibile pe urbanplayfield.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...