Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Video: Accident grav, cu șapte victime, în zona CUG

Video: Accident grav, cu șapte victime, în zona CUG. Accident grav la Iași, cu șapte victime, a avut loc noaptea trecută în zona CUG, la rondul vechi. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, iar investigațiile continuă pentru a stabili cauzele exacte.

Polițiștii au constatat că un bărbat de 51 de ani, aflat la volanul unuia dintre vehicule, a lovit o mașină condusă de un tânăr de 19 ani. Din cauza impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat pe trotuarul din dreapta sensului de mers. În acel moment, mașina a lovit un pieton de 26 de ani și două tinere de 19 și 20 de ani, care se aflau pe o bancă.

Accidentul a provocat rănirea a șapte persoane, dintr care trei au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și Video: 100.000 de sarmale pentru pelerinii care au venit să se închine la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

„Trei pacienți au fost aduși în Unitatea de Primire a Urgențelor „Sf. Spiridon”

Este vorba despre șoferița de 37 de ani care are contuzii la nivelul brațelor, abdomen și bazin. Este stabilă hemodinamic, investigațiile continuă cu computer tomograf și se va decide după rezultat dacă are nevoie de internare și intervenție în Clinia de Ortopedie. În ceea ce îi privește pe cei doi pietoni, o tânără de 18 ani cu fractură la nivelul peroneului, a gambei, imobilizată în aparat ghipsat, evaluarea pe segmente negativă – fără alte leziuni, a mers la domiciliu cu recomandări de a reveni pentru controlul fracturii în ambulatoriu.

Bărbatul de 26 de ani cu mai multe plăci escoriate și contuzii, cu fractură la nivelul brațului stâng și hematom epidural, a fost evaluat, tratat, stabilizat în UPU «Sf. Spiridon» și va fi trimis pentru evaluare neurochirurgicală la Spitalul clinic de urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași. Pentru toate victimele estimăm un prognostic și o evoluție favorabilă”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool

Autoritățile continuă cercetările pentru a determina circumstanțele exacte ale evenimentului rutier.

Accidentul din zona CUG a atras atenția asupra riscurilor din trafic, iar polițiștii analizează toate datele pentru a stabili măsurile necesare. Se așteaptă ca, în funcție de concluziile anchetei, să fie luate măsuri legale împotriva celor responsabili.

Traficul în zona rondului vechi a fost restricționat temporar pe durata cercetărilor, dar a revenit la normal după câteva ore. Accidentul readuce în atenție importanța respectării regulilor de circulație pentru a preveni astfel de tragedii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...