Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

VIDEO: Accident rutier în Podul de Piatră

Accident rutier în Podul de Piatră.

Accidentul rutier din Podul de Piatră a fost surprins de camerele de supraveghere, oferind imagini clare ale evenimentului. În clipul video se poate vedea cum unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23:45, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Iași,” a transmis IPJ Iași. Cercetările au arătat că între două autoturisme a avut loc o coliziune. Șoferii autoturismelor au fost testați pentru a se verifica dacă au consumat alcool. Rezultatele au arătat că aceștia nu se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Vezi și: Locul 3 în țară la accidente grave și locul 5 la persoane decedate în acest an.

Unul dintre șoferi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, starea sa nu a fost gravă, dar a necesitat atenție medicală. Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Aceasta este o procedură standard în astfel de cazuri pentru a se asigura că toate aspectele legale sunt acoperite și că vinovații sunt trași la răspundere.

Șoferul vinovat

Accidentul a avut loc într-o zonă intens circulată, ceea ce a dus la formarea de ambuteiaje. Polițiștii au dirijat traficul pentru a evita alte incidente și pentru a permite echipelor de salvare să intervină rapid. Martorii au fost intervievați pentru a obține mai multe detalii despre circumstanțele accidentului. Unii dintre aceștia au confirmat că șoferul vinovat nu a respectat semnul de prioritate.

Camerele de supraveghere au oferit imagini cruciale care au ajutat la clarificarea cauzelor accidentului. Acestea au arătat clar momentul impactului și comportamentul șoferilor implicați. În urma investigațiilor, poliția va decide asupra măsurilor legale care se impun.

Acest incident subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a vigilenței la volan. Respectarea semnelor de circulație și acordarea priorității sunt esențiale pentru prevenirea accidentelor. Poliția reamintește șoferilor să fie prudenți și să respecte regulile pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...