Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Video: Incident în localitatea Ciorteşti

Incidentul din localitatea Ciortești a luat o turnură violentă, când candidatul PSD la primărie a fost agresat fizic de consilierul edilului PNL. Potrivit declarațiilor oficiale ale PSD Iași, Costel Parfene, candidatul partidului la funcția de primar al comunei Ciortești, a fost agresat și insultat. Agresorul, Iulian Neculai, consilier personal al Alinei Apostol, primar PNL al comunei, l-a lovit pe Parfene cu pumnul în față. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, provocând reacții și tensiuni în comunitate.

Costel Parfene a reacționat imediat, anunțând Poliția prin apelul de urgență 112. Forțele de ordine s-au mobilizat rapid pentru a interveni și a începe o anchetă. Într-o declarație acordată News.ro, Alina Apostol, primar PNL în localitatea Ciortești, a afirmat că se va desfășura o anchetă a Poliției pentru a clarifica circumstanțele incidentului. Ea a subliniat că fiecare persoană este responsabilă pentru propriile fapte și că justiția își va urma cursul.

Vezi și: Sfințire de biserică la Ciortești.

Acest incident a generat un val de reacții în rândul localnicilor și a amplificat tensiunile politice din comună. Suporterii ambelor tabere politice și-au exprimat opiniile pe rețelele de socializare, adăugând combustibil dezbaterii publice.

Situația din Ciortești reflectă o creștere a tensiunilor politice locale, cu potențial de a afecta atmosfera generală a campaniei electorale.

Pe măsură ce ancheta Poliției va avansa, detaliile exacte ale incidentului vor ieși la iveală. Este esențial ca autoritățile să acționeze imparțial și să asigure că justiția este servită. Un astfel de incident subliniază importanța menținerii unui climat de respect și non-violență în cadrul competițiilor electorale. Totodată, pune în lumină necesitatea de a avea mecanisme clare și eficiente de gestionare a conflictelor politice.

Incidentul din Ciortești, în care candidatul PSD Costel Parfene a fost agresat de consilierul PNL Iulian Neculai, a atras atenția publicului și autorităților. Ancheta în curs va clarifica circumstanțele și va aduce responsabilitatea necesară. Acest eveniment evidențiază importanța comportamentului civilizat și respectuos în politică, mai ales în contextul campaniilor electorale.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...