Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Video: Locuințe pentru tinerii speciliști în comuna Grajduri

Locuințe pentru tinerii speciliști în comuna Grajduri. În comuna Grajduri, un nou proiect promițător: construcția de locuințe destinate tinerilor specialiști. Implementat de Primăria Comunei Grajduri, sub conducerea primarului Constantin Zamfirache, acest proiect își propune să sprijine tinerii profesioniști care aleg să-și desfășoare activitatea în această comunitate.

Proiectul vine ca răspuns la nevoia de a oferi condiții locative adecvate tinerilor specialiști din diverse domenii, precum sănătate și educație. Primarul Constantin Zamfirache a subliniat importanța acestui demers. Acesta a menționat că atragerea și menținerea tinerelor speciliști în comună reprezintă un pas esențial pentru dezvoltarea și modernizarea comunității.

„Ne dorim ca tinerii specialiști să vadă în comuna Grajduri nu doar un loc de muncă, ci și un loc unde pot să-și construiască un viitor stabil și prosper. Aceste locuințe sunt menite să le ofere un sprijin concret. Să-i încurajeze să contribuie la bunăstarea și progresul comunei noastre”, a declarat primarul Zamfirache.

Vezi și: Comuna Grajduri implementează noi proiecte de dezvoltare.

Construcția locuințelor este deja în curs. Noile unități locative vor fi dotate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura un confort optim și un standard de viață ridicat. De asemenea, proiectul include și:

amenajarea de spații verzi și locuri de recreere, menite să creeze un mediu plăcut și atractiv pentru tinerii locatari.

Acest proiect inovator nu doar că oferă soluții de locuire pentru tinerii specialiști. Acesta demonstrează angajamentul administrației locale față de dezvoltarea sustenabilă și modernizarea infrastructurii comunei Grajduri. Primăria, sub conducerea primarului Constantin Zamfirache, continuă astfel să pună în practică inițiative menite să îmbunătățească viața locuitorilor și să asigure un viitor prosper pentru toți membrii comunității.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...