Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Video: Marcel Ciolacu și liderii PSD Iași, prezenți la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, alături de credincioși

Marcel Ciolacu și liderii PSD Iași, prezenți la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, alături de credincioși. Premierul Marcel Ciolacu însoțit de Alexandru Rafila, ministrul Sănătății și candidat pentru Camera Deputaților din partea PSD Iași, Bogdan Cojocaru, președintele organizației județene PSD Iași, precum și de Dan Cașcaval, candidatul PSD Iași pentru Senat. Cei trei sunt prezenți la slujba oficiată cu ocazia sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva. Un eveniment religios de mare însemnătate pentru creștinii ortodocși, care atrage anual sute de mii de pelerini la Iași.

Într-o mișcare neobișnuită pentru un înalt demnitar, Marcel Ciolacu a ales să rămână în mulțime, printre credincioși. Nu și-a dorit să fie pe scena amenajată pentru oficialități. Acest gest a fost apreciat de cei prezenți. Acesta reflectând dorința premierului de a fi alături de oameni în acest moment important de rugăciune și reculegere. Sărbătoarea Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este un moment de mare însemnătate religioasă, iar prezența liderilor politici subliniază legătura între valorile tradiționale și viața publică.

Citește și Peste 15 ore timpul de așteptare la coadă la Mitropolie

Alexandru Rafila și Dan Cașcaval au stat, de asemenea, alături de credincioși, în semn de respect pentru comunitatea locală. Participarea oficialilor PSD la această sărbătoare vine într-un context de apropiere față de valorile spirituale și susținerea dialogului cu cetățenii în afara campaniilor electorale, într-o atmosferă de solidaritate și credință.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...