Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Video: Meci important pentru Poli Iași

Sâmbătă, 3 august 2024, Poli Iași va disputa un meci important în deplasare contra echipei Farul Constanța, în etapa a patra a Superligii. Partida se va desfășura pe stadionul din Ovidiu, începând cu ora 21:00.

În ultimele meciuri din campionat, Farul Constanța a arătat o formă slabă, cu doar un egal în cele trei partide disputate până acum. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi speră să revină într-o formă bună și să părăsească ultimul loc din clasament.

Citește și: Începe Festivalul ”Serile Filmului Românesc”.

Pe de altă parte, și Poli Iași a avut un început mai dificil în sezonul actual. Echipa pregătită de antrenorul Anthony da Silva a înregistrat o victorie, cu FC Botoșani pe teren propriu. Și de asemenea, două înfrângeri în cele trei etape de campionat. Deși au arătat momente de bună calitate, rezultatele lor nu au fost întotdeauna concludente, ceea ce le pune o presiune suplimentară în această deplasare dificilă.

Meciul de sâmbătă se anunță a fi unul provocator pentru Poli Iași, având în vedere dorința de victorie a echipei gazdă. Fanii echipei din Iași speră într-o prestație solidă și un rezultat favorabil care să îmbunătățească situația în clasament. După trei etape, Iașul se află pe locul 11 cu 3 puncte. (Cătălin Anechitoaiei)

Detalii de la conferința de presă a echipei Poli Iași AICI: https://youtu.be/hZHZF0qpnzM?si=IYuZoLf19S5pP48x

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...