Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Vom avea microbuz electric școlar

Vom avea microbuz electric școlar. Vești bune! Ieri, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a semnat contractul de furnizare a 26 de microbuze electrice de 16+1 locuri destinate transportului elevilor.

Comuna Schitu Duca va beneficia de un microbuz școlar electric nou în cadrul acestui proiect finanțat cu fonduri europene. Acesta este un rezultat al parteneriatului solid între cele două instituții și ceea ce se poate realiza împreună. Primirea acestui microbuz școlar electric reprezintă un pas important în asigurarea unui transport sigur și ecologic pentru elevii noștri, contribuind astfel la un mediu mai curat.

Citește și: Femeile din categorii vulnerabile, care au născut începând cu data de 12 aprilie 2024, vor beneficia de tichete sociale

Amintim că tot în parteneriat cu administrația județului Iași vom realiza și dotarea cu mobilier și echipamente didactice a școlilor din comună în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Mulțumim președintelui Consiliului Județean Iași pentru sprijinul acordat proiectelor comunei Schitu Duca.

Continuăm să investim în educația copiilor noștri și rămânem dedicați dezvoltării comunei Schitu Duca.

Cu respect,

Grigore Corciovă

Primarul Comunei Schitu Duca

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...