Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Zboruri anulate de Tarom din cauza lipsei aeronavelor

Zboruri anulate de Tarom din cauza lipsei aeronavelor. Compania națională Tarom se confruntă cu dificultăți majore din cauza lipsei de aeronave. Ceea ce a condus la imposibilitatea onorării curselor regulate și la necesitatea de a recurge la soluții improvizate. Conform Boarding Pass, în ultimele două zile, Tarom a combinat zborurile București – Timișoara și București – Baia Mare, operând pe ruta București – Baia Mare – Timișoara.

Ieri, zborul de la Iași către București a fost anulat din aceleași motive, iar artistul Horia Brenciu a exprimat nemulțumirea sa pe rețelele sociale. „Zborul Tarom de la Iași din această dimineață a fost anulat. După ce am traversat țara, mă pregăteam să mă întorc acasă, iar vestea aceasta mi-a stricat toate planurile de azi”, a scris Horia Brenciu.

Citește și: Falimentele se țin lanț

De asemenea, fotbaliștii de la Politehnica Iași au avut parte de emoții mari în noaptea de vineri spre sâmbătă, când zborul echipei a fost întârziat cu 3 ore, afectând astfel programul de odihnă al jucătorilor și pregătirea pentru meciuri viitoare.

Problemele de personal și logistică ale companiei Tarom au generat nemulțumiri și inconveniente suplimentare. Aceste probleme au afectat nu doar călătorii obișnuiți, dar și evenimente importante care depind de punctualitatea zborurilor. În acest context, compania va trebui să găsească soluții rapide. Toate acestea pentru a restabili încrederea clienților și pentru a gestiona mai eficient resursele disponibile.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...