Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Zeci de firme se interesează de construirea Spitalui Regional de Urgență Iași

Mai multe firme, atât din țară, cât și din străinătate, și-au manifestat interesul pentru participarea la cea mai amplă licitație de lucrări din istoria Iașului:

construirea Spitalului Regional de Urgență (SRU).

Contractul este evaluat la peste 1,5 miliarde de lei. Numele acestor firme apar într-un raport al ANDIS, entitatea responsabilă de gestionarea celor trei spitale regionale.

Pentru proiectul de la Iași, ANDIS a inițiat o consultare a pieței. Din aceasta, 18 firme și asocieri au adus observații legate de lucrări sau de furnizarea de echipamente medicale. Șapte asocieri s-au arătat interesate atât de lucrări, cât și de furnizarea echipamentelor medicale, în timp ce celelalte 11 companii s-au axat doar pe partea de echipamente medicale. Printre aceste companii se regăsesc firme din diverse țări precum Austria, Turcia, România, Germania, Bulgaria, Olanda sau Cipru.

Vezi și: SRU se scumpește pe zi ce trece.

Această etapă actuală nu reprezintă încă o licitație propriu-zisă, ci mai degrabă o consultare a pieței: ANDIS a solicitat companiilor interesate să aducă observații, sugestii sau recomandări referitoare la documentația pentru atribuirea contractului. Observațiile s-au concentrat, în principal, pe aspecte financiare și timpul necesar pentru pregătirea ofertelor, pe lângă aspectele tehnice.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....