Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Urbanism

Meniu

Avizul de la ISU se poate obține online

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași a anunțat că cei care intenționează să obțină avizul de securitate la incendiu pot depune documentația și în mediul electronic. Acest lucru este posibil cu o condiție.

„Cererea pentru emiterea avizului de securitate la incendiu și documentația aferentă pot fi transmise și în format electronic. Doar în condițiile în care acestea sunt semnate electronic de către toate persoanele semnatare autorizate”, se arată într-un anunț publicat pe site-ul ISU Iași.

Citește și despre: Digitalizare în spitalele ieșene.

În lipsa semnăturilor electronice autorizate, procedura de avizare nu va fi inițiată, conform celor susținute de freprezentanții ISU.

Documentele trebuie trimise pe adresa oficială de e-mail a inspectoratului: isujiasi@gmail.com.

Este necesar, însă, de achitat taxele cerute de lege. Una din atribuțiile ISU o reprezintă verificarea de conformitate cu prevederile reglementărilor tehnice în vigoare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor adoptate în documentațiile tehnice ale lucrărilor de construcții, pentru îndeplinirea cerinței esențiale securitate la incendiu și realizarea adăposturilor de protecție civilă.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

septembrie 25, 2023

Construcția complexului Penny din Dacia: Când începe?...

septembrie 25, 2023

Va apărea un nou McDonald’s. Acesta ar...

septembrie 25, 2023

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore...