Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Eveniment unic în țară și la Iași: „Cultură’n Tren!”

Eveniment unic în țară și la Iași: „Cultură’n Tren!”

„Bubico” de Ion Luca Caragiale în interpretarea copiilor de la Atelierul de Teatru „Evolvio Art” s-a jucat în trenul care a străbătut ruta Iaşi – Hârlău. Tur și retur. S-a jucat într-un vagon pus la dispoziţie de CFR Călători România.

Coordonatoarea Atelierului de Teatru „Evolvio Art”, Andreea Tatiana Grigore spune că micii actori au avut o experiență unică iar spectatorii au întrebat când e următorul spectacol.

Trupa micilor actori din Iași intenționează să organizeze cel puţin patru astfel de spectacole pe lună.

Teatrul a mers cu trenul și asta schimbă vieți.

„Cred că le-a oferit mai multă încredere în ei. Nu se așteptau, au avut foarte multe emoții, dar au fost extrem de entuziasmați. Cred că a fost mult peste așteptările noastre și s-au descurcat extraordinar. Ce m-a surprins și ce i-a surprins și pe ei? Că au fost foarte naturali în tot procesul artistic. Nu a mai existat neapărat o tehnică teatrală sau un exercițiu pe care publicul să-l sesizeze, pentru că actorul are niște pârghii și le folosește din plin în momentul în care are un proces artistic. De data aceasta au integrat spectacolul, au integrat spațiul și toată povestea a decurs lin. A fost pur și simplu ca și cum eram cu toții parte din povestea respectivă și ne reîntorceam pe vremea lui Caragiale. A fost un moment atemporal”, a declarat Andreea Tatiana Grigore, într-un interviu pentru radiohit.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 25, 2024

Festivalul Les Films de Cannes à Iași...
Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...