Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Vești bune de la Aeroport: primele 140 de locuri de parcare sunt gata!

Vești bune de la Aeroport: primele 140 de locuri de parcare sunt gata. Prima fază a lucrărilor la noul parc de staționare s-a încheiat cu succes, respectând cu strictețe planul stabilit. S-a preluat de la constructor platforma betonată care oferă primele 140 de locuri de parcare. Acestea sunt amplasate în fața terminalului T3 și în zona adiacentă noului terminal (T4). ”Prima etapa a noii parcîri, din fața T3 și parțial T4, este gata. A început montarea lifturilor. Compartimentările sunt finalizate, au început lucrările de finisaj. Lucrările la fațadă se apropie de final”, a scris Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași, pe pagina lui de facebook.

Până în jumătatea lunii septembrie, eforturile vor fi concentrate pe a dezvolta spațiile de parcare în fața terminalelor T1 și T4. În acest interval, vor fi puse la dispoziția publicului alte 150 de locuri de parcare, deschizând astfel parțial parcarea pentru utilizare.

citește și: BMT construiește încă o fabrică la Iași

Între timp, expansiunea zonei de parcare va continua în direcția viitorului terminal, progresând până în luna octombrie. Acest demers se va realiza simultan cu optimizarea rutelor de acces. În faza finală, parcarea va dispune de aproximativ 600 de locuri de parcare. Astfel se va asigura astfel un spațiu adecvat pentru nevoile călătorilor Aeroportului Iași. Pentru a eficientiza serviciile legate de parcarea auto, a fost implementat un sistem modern de gestionare care va fi la dispoziția pasagerilor. Astfel, clienții vor putea utiliza în curând cele 140 de locuri de parcare.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...