Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

Licitații pentru câinii vagabonzi

Licitații pentru câinii vagabonzi. SC Salubris a încheiat o primă licitație pentru achiziționarea unei autoutilitare pentru activitatea de ecarisaj. Valoarea contractului este de 241.180 lei. De la data semnării contractului, autoutilitara va fi livrată în termen de 60 de zile. Conform cerințelor tehnice impuse de autoritatea contractantă, autovehiculul va avea o capacitate cilindrică de 2500 cmc, putere 170 CP, masă maximă autorizată 3,5 tone, cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

„Beneficiile pe care autoritatea contractantă intenționează să le obțină după furnizarea produselor sunt: creșterea competitivității prin îmbunătățirea resurselor, optimizarea procesului de colectare a deșeurilor, scăderea costurilor de operare, creșterea nivelului de satisfacție a clienților (populația municipiului Iași), folosirea de echipamente de generație nouă cu impact negativ redus asupra mediului, eficientizarea procesului de desfășurarea a unor activități”, se arată în caietul de sarcini.

Citiți un alt articol: Angajări la Salubris.

Firma de salubritate a încheiat contracte și cu furnizori de hrană pentru câinii din padocul de la Tomești, dar și pentru furnizarea serviciilor de pază.

Totodată, Salubris SA a finalizat, recent, o nouă licitație pentru furnizarea serviciilor medicale sanitar-veterinare destinate câinilor din padocul societății. Procedura a fost câștigată de societatea Rali Vet Farm SRL, cu sediul social în Târgu Frumos. Procedura vizează un contract de prestări servicii cu o durată de 12 luni.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...