Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Mediu

Campanie de colectare a deșeurilor din jurul Iașului

Campanie de colectare a deșeurilor din jurul Iașului. De Ziua Internațională a Protejării Stratului de Ozon, pe 16 septembrie, Primăria Municipiului Iași și Salubris S.A. invită cetățenii să participe la implementarea proiectului LET’S DO IT ROMÂNIA. Misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților României.

Citește și: Marea schimbare în administrarea pădurilor.

Voluntarii și/sau reprezentantul instituțiilor trebuie să se înscrie pe platforma Let’s do it România! cu numărul de voluntari accesând următorullink: https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/?next=/sau la Punctul de informare și înregistrare zona de Agrement Ciric vis-a-vis de Tiki Village (punct INFO amenajat de Primaria Muncipiului Iasi) în ziua de 16 septembrie 2023.

Activitățile se vor desfășura conform Programului:

  • 09:00 – 09.30 – înregistrare, verificare, echipare voluntari
  • 09.30 – 14.00 – activitate de colectare deșeuri de către voluntari
  • 14.00 – 17.00 – ridicarea sacilor și transportul către bazele de stocare în vederea valorificării corespunzătoare a acestora!

Alătură-te celor 2,2 milioane de voluntari care au făcut România mai curată. Prin colectarea deșeurilor la ultimele acțiuni Let’s Do It, Romania, devenim o comunitate mai frumoasă!

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.