Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Un nou președinte la Partida Romilor

Romii din Iași l-au ales pe Eduard Ferariu președinte al Partidei Romilor ”Pro Europa”. Acesta își dorește să aducă o nouă viziune asupra comunității, să o dezvolte pe plan educațional și cultural.

”Ne-am adunat aici pentru a face o nouă echipă și pentru un nou început la nivelul județului Iași în comunitățile de romi. Sperăm să avem cât mai multă implicare în comunitățile de romi în primul rând. Ne dorim o perseverență deoarece suntem o echipă destul de tânără și pe lângă echipa tânără pe care noi ne-am format-o, avem oamenii cu experiență de viață si cu experiență în mișcarea romă care vor veni și ne vor ajuta foarte mult.

Vezi un alt articol: Dumitru Pantazi a fost reales șef al organizaței locale a PSD Pașcani.

În primul rând ne dorim o altă imagine mai bună, îmbunătățită la nivelul comunităților, să fim mult mai reprezentativi și foarte mult ne-am dori să ne axăm pe plan educțional”, a declarat noul președinte.

Nicolae Păun, președinte la nivel național al Partidei Romilor ”Pro Europa”, și-a declarat întregul sprijin pentru echipa de la Iași. Eduard Ferariu va fi nominalizat pentru funcția de vicepreședinte la nivel național.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 24-25 octombrie 2024, Universitatea de...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...
Primaria Iasi

octombrie 22, 2024

De miercuri începe FILIT 2024. 140 de...