Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Municipalitatea restaurează pasajul subteran pietonal din Frumoasa

Într-un demers hotărât de a îmbunătăți infrastructura locală, Municipalitatea anunță că va repara pasajul subteran pietonal din cartierul Frumoasa. Primarul Mihai Chirica a pus semnătura pe un contract care vizează execuția lucrărilor esențiale.

Associația Heavy Duty Construct SRL – Prima Construct SRL a fost selectată pentru a duce la îndeplinire aceste lucrări. Reparațiile sunt programate să fie finalizate în cel mult 12 luni.

Citește și: Banii pentru linii de tramvai spre Zona Metropolitană.

Investiția totală se ridică la suma de 1.939.447,40 lei fără TVA sau 2.307.942,41 lei cu TVA inclus. Acest proiect vine în întâmpinarea nevoilor comunității, asigurând subtraversarea celor trei linii de cale ferată dintre cartierul Nicolina, pe strada Libertății, și cartierul Frumoasa, pe stradela Cetățuia.

Pasajul pietonal subteran Frumoasa, având o lungime totală de 40 de metri, reprezintă o verigă vitală în conectarea acestor zone cheie ale orașului, facilitând accesul locuitorilor la servicii esențiale și punând un accent deosebit pe siguranța pietonilor.

Aceste eforturi reprezintă un pas important în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii urbane, demonstrând implicarea Municipalității.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...