Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Reabilitare de drumuri la Moșna

Plenul Consiliului Județean a aprobat demararea procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ244F, intravilan Moşna. Investiția se ridică la aproximativ 4 milioane de lei.
“Vom asigura aducerea drumului la un nivel de siguranţă şi confort corespunzătoare necesităţilor comunității din Moșna. Am promis că vom interveni pe toate sectoarele de drum unde circulația nu se desfășoară în condiții optime. Vom aloca resursele necesare în vederea modernizării drumurilor județene. Aceasta fiind una dintre cele mai importante modalități de a îmbunătăți mobilitatea oamenilor.

Află și despre: Spectacolul „Prenumele”, cu Marius Manole în rolul principal, se joacă marți la Ateneu.

Drumul județean DJ244F prezenta o stare de viabilitate total necorespunzătoare pentru desfăşurarea circulaţiei rutiere în condiţii normale și fără a avea o îmbrăcăminte rutieră corespunzătoare, astfel încât se impunea cu necesitate să efectuăm lucrări de întretinere şi reparaţii și mă bucur că am găsit resursele necesare pentru a interveni pe acest sector de drum.
Vom continua să prioritizăm investițiile în infrastructura rutieră, acestea fiind, de fapt, o investiție în viitorul unei societăți mai eficiente și prospere. Am un parteneriat onest cu primarul Georgel Popa, pentru ca împreună să dezvoltăm Moșna”, a declarat președintele CJ, Costel Alexe.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.