Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

DJ 249D: Investiție de 54 de milioane de lei pentru modernizare

DJ 249D: Investiție de 54 de milioane de lei pentru modernizare. Consiliul Județean Iași a recepționat, astăzi, lucrările de modernizare a drumului județean DJ 249D:

intersecție DJ 249E – Moreni – Prisăcani – Măcărești – Grozești – intersecție DJ 244F.

Acesta include 29 de km de drum ce tranzitează comunele Țuțora, Prisăcani și Grozești. Valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 54 de milioane de lei. 22 de milioane de lei au fost obținuți prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Citește și: 2,5 milioane de euro pentru asfaltări în Dumești.

„Printr-un efort susținut de Guvernul României și în urma angajamentului nostru asumat în fața cetățenilor din comuna Prisăcani, am început în luna martie să reluăm lucrările de pe ultimul tronson din drumul județean 249D, după ce am reușit să obținem finanțare prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Drumul către progres

Din păcate, am preluat președinția Consiliului Județean Iași cu multe restanțe în ceea ce privește acest obiectiv de investiții, devenit, de multe ori o temă politică. Cu toate acestea, actuala administrație județeană a depus toate eforturile și resursele în găsirea de soluții. Acestea pentru finalizarea lucrărilor de pe ultimii 5,5 km, ducând la îndeplinire obiectivul asumat în fața cetățenilor din comuna Prisăcani.  

Află mai multe informații: Reabilitări de drumuri în Dumești.

Investițiile în modernizarea acestui drum nu reprezintă doar un proiect de infrastructură, ci reprezintă un obiectiv care crește calitatea vieții întregii comunități și sprijină mobilitatea ieșenilor.” a menționat președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!