Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Concerte live în această săptămână

Concerte live în aceasta săptămână.   

Marți la Cinema Victoria vor concerta cei 3 tenori ieseni ,Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei. Concertul este dedicat zilei femeii.  

Miercuri la Teatrul Național Vasile Alecsandri va concerta Stefan Hrușcă care este în turneul național cu numele sugestiv “Un copac cu flori”.

Joi vom avea două evenimente. În Legend Pub vor cânta cei de la Snails. Formația Snails a fost fondată în 1995, iar în prezent, din ea fac parte patru membri:

Lilian Severin (chitară, vocal), Gabriel Andronic (chitară, vocal), Vitalie Colț (bas, vocal) și Mircea Sturza (tobe). Printre cele mai cunoscute piese ale formației se numără „Undeva”, „Trenul”,  „Nu-mi pasă”, „Superbasuri”, „Blue Passports” și altele.  În Underground Pub, Ana Coman vine cu lansarea albumului “Tu nu o sa mă uiți”. Ana Coman este un nume important pentru scena alt-indie românească. Cu un sunet personal, versuri numai bune pentru un pahar de vin și un vibe autentic, cu multă candoare.

Citește și Cum va fi vremea la Iași în următoarele două săptămâni

Vineri in club Time Out va cânta Rareș. Rareș Mariș, cunoscut cu numele de scenă rareș, este un cântăreț și actor român care a participat la emisiunea Next Star și a câștigat emisiunea de pe HBO Max, One True Singer. Este cunoscut și pentru că a interpretat unul dintre cele 3 roluri principale din filmul Romina VTM. Tot vineri in Underground Pub vor cânta cei de la Stema. Stema este o trupă din România care a creat un stil unic prin combinarea muzicii surf cu muzica tradițională lăutărească veche. Rezultatul este o combinație inedită în care sunetele din filmele spaghetti western se împletesc cu povestiri și personaje din mahalalele Bucureștiului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

iulie 12, 2024

Personajele lui Creangă ajung la Copenhaga. Teatrul...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Fiica primarului Chirica a luat BAC-ul cu...
Primaria Iasi

iulie 11, 2024

Spectacol impresionant susținut în aer liber de...
Primaria Iasi

iulie 10, 2024

Tabără de vară gratuită pentru copii. Ateneul...