Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

A fost relansată licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv

A fost relansată licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv.

Primăria Iași a relansat licitația pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv, proiect finanțat prin PNRR, cu un contract în valoare de peste 2,5 milioane lei. Termenul limită pentru trimiterea ofertelor de către constructori este 18 iulie.

Investiția de la LPS constă în renovarea clădirii denumite „Școala veche”. Această clădire are un parter și un etaj și are forma în plan de „L”. A fost construită în anul 1960 și de atunci nu a beneficiat de nicio renovare majoră.

Citește și Doi elevi din Iași s-au clasat pe locurile întâi și doi la Olimpiada Europeană de Geografie

Conform documentației de atribuire a contractului de lucrări, modificările propuse nu vor afecta structura construcției. Dimensiunile exterioare ale clădirii nu vor fi schimbate. Desigur, cu excepția termosistemului aplicat pe anvelopa clădirii cu o grosime de 10 cm. Distribuția funcțională va rămâne neschimbată conform documentației, potrivit ZDI.

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Iași implementează proiecte de renovare a clădirilor publice, concentrându-se în special pe reabilitarea termică a 21 de clădiri din 14 unități școlare, inclusiv LPS-ul.

Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la aproximativ 130 de milioane de lei, echivalentul a peste 26 de milioane de euro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...