Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cantina școlară și clădirea în care funcționează internatul Colegiului Agricol „Vasile Adamachi” vor fi reabilitate

Cantină școlară și clădirea în care funcționează internatul Colegiului Agricol „Vasile Adamachi” vor fi reabilitate.

Primăria Iaşi a făcut cunoscută intenția de a reabilita energetic o cantină școlară și clădirea în care funcționează internatul. Această măsură este planificată pentru unitatea din cadrul Colegiului Agricol „Vasile Adamachi”.

Citește și Mai multe străzi din comuna Trifești vor fi reabilitate cu 1,4 milioane de euro

Pe data de 4 ianuarie 2023, a fost inițiată procedura de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Scopul licitației este reabilitarea energetică a corpului C7 – internat. Desigur, și a corpului C6 – cantina din Colegiul Agricol „Vasile Adamachi” din Iași.

Suma alocată în contract este de 7.215.395,55 lei, fără a include TVA, iar companiile interesate pot prezenta propunerile lor financiare până la data limită de 29 ianuarie 2024, ora 15:00.

Colegiul „Vasile Adamachi” din Iași urmează să beneficieze de lucrări de reabilitare energetică

„Investiţia urmează să fie realizată pe aleea Mihail Sadoveanu, numărul 41. Aici se află un teren cu suprafaţa de 95.077 mp.

Proiectul propune reabilitarea termică a două clădiri:

  • corpul cantină, cu nivelul de înălţime D+P+3E,
  • corpul cantină, cu nivelul de înălţime D+P.

Scopul investiţiei este de a îmbunătăţi eficienţa energetică şi de a promova clădirile verzi şi inteligente, acordând o atenţie deosebită esteticii şi calităţii arhitecturale.

Citește și CFR: 11 trenuri anulate pe zona SRCF Iași

De asemenea, se doreşte dezvoltarea unor mecanisme adecvate pentru monitorizarea performanţelor clădirilor destinate învăţământului şi asigurarea capacităţii tehnice necesare pentru implementarea investiţiilor.

Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor este o acțiune esențială în atingerea obiectivelor naționale și alinierii la strategia Uniunii Europene privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și utilizarea sustenabilă a resurselor. Scopul contractului de lucrări, care urmează a fi atribuit, constă în reabilitarea energetică a corpului de clădire C7 – internat și corpului de clădire C6 – cantină, situate în cadrul Colegiului Agricol „Vasile Adamachi” din Iași”. Conform documentelor publicate în cadrul procedurii de licitație pe SEAP.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...