Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

CFR: 11 trenuri anulate pe zona SRCF Iași

11 trenuri anulate pe zona SRCF Iași. CFR a comunicat marți dimineața că, din cauza condițiilor meteo dificile, circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă, în special pe raza Sucursalelor Regionale CF Iași și Galați. Acest lucru este determinat de vântul puternic, viscol și temperaturile scăzute. Pe raza SRCF Galați, pe segmentul Mărășești – Tecuci, circulația automotoarelor este permisă doar cu antemergător. Pe tronsonul Brăila – Făurei se aplică restricție de viteză de 70 km/h din cauza vântului puternic și viscolului.

La stația Mărășești, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, mai multe trenuri de călători au întâmpinat întârzieri în cursul nopții.

Vezi și: Neamț: Localități care rămân fără curent electric.

De asemenea, pe raza SRCF Iași, pe anumite segmente se circulă cu restricții de viteză din cauza ninsorii și viscolului. Mai multe trenuri de călători au fost afectate și au înregistrat întârzieri la expedierea din stațiile CF Iași și Bacău. CFR menționează că, la solicitarea CFR Călători, 11 trenuri au fost anulate pe raza SRCF Iași.

Pe linia neinteroperabilă Hârlău – Iași, un tren Regio Călători s-a defectat din cauza zăpezii abundente și a viscolului, așteptând o locomotivă de ajutor. Comunicatul mai subliniază că personalul feroviar intervine rapid acolo unde se înregistrează probleme, asigurându-se continuitatea traficului feroviar. CFR SA menționează că monitorizează evoluția condițiilor meteorologice și menține legătura cu operatorii de transport feroviar pentru a asigura circulația și legăturile necesare, adresând scuze călătorilor în cazul întârzierilor trenurilor din cauza măsurilor de siguranță impuse în această perioadă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...