Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

În Șipote va fi canalizare

Peste 16 milioane de lei este valoarea proiectului pentru lucrări de canalizare în comuna Șipote. Primăria a lansat, pe platforma SEAP, procedura simplificată de licitație. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 21 septembrie 2023, ora 15:00. Valoarea totală a contractului este de 16.393.981 de lei, fără TVA. Lungimea totală va fi de 16.183 de metri, lungimea conductelor de racord va fi de 8.100 de metri.

Conform celor de la BZI, „Proiectul ce urmează a fi implementat – Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul «Extindere rețea de canalizare în comuna Șipote, județul Iași» este finanțat de către Programul Național de Redresare și Reziliență.

Rețeaua de canalizare se extinde cu 16.183 de metri

Se dorește executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în comuna Șipote, județul Iași. Lungimea totală a extinderii rețelei de canalizare, în comuna Șipote, este de 16.183 de metri. Canalul se va realiza din tuburi PP, Multistrat, DN 250mm tip SN8 pe o lungime de 16.183 m.

Citiți un alt articol pe aceeași temă: Bani pentru străzi și canalizare.

Au fost proiectate 5 stații de pompare ape uzate amplasate în punctul în care rețeaua de canalizare nu se poate descărca gravitațional în continuare spre stația de epurare existentă. Pe rețeaua de refulare proiectată a fost prevăzută amplasarea unui număr total de 10 cămine de vane. Lungimea totală a conductelor de racord, în comuna Șipote, pe traseul extinderii proiectate, este de 8.100 m și vor fi realizate din PVC, DN 160 mm, tip SN8.

Căminele de racord, într-un număr total de 540 buc, vor fi realizate din polipropilenă, DN 630 mm. Lucrările se vor executa cu respectarea strictă a proiectului tehnic de execuție, a certificatului de urbanism, a autorizațiilor de construire, a avizelor și acordurilor emise de instituțiile abilitate”, se arată în caietul de sarcini publicat pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...