Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lupii ciureni, la a X-a ediție Asaltul Lupilor

Lupii ciureni, la a X-a ediție Asaltul Lupilor. Asaltul Lupilor este mai mult decât o simplă competiție sportivă; este o experiență profundă care oferă lecții prețioase despre colaborare, determinare și sprijin reciproc. Într-o eră dominată de interacțiuni mediate de ecrane, această competiție ne reamintește importanța legăturilor autentice și a efortului colectiv.

La cea de-a X-a ediție a competiției, desfășurată în perioada 15 – 16 iunie 2024, comuna Ciurea a fost reprezentată de echipa mixtă „𝐋𝐮𝐩𝐢𝐢 𝐜𝐢𝐮𝐫𝐞𝐧𝐢”. Membri de diverse vârste și ocupații s-au unit sub un singur nume. Demonstrând că unitatea și spiritul de echipă sunt vitale pentru a depăși provocările impuse de traseul cu obstacole.

#AsaltulLupilor le oferă participanților motivația de a-și depăși propriile limite și de a se conecta autentic cu ceilalți. Lecțiile învățate aici – despre curaj, prietenie, solidaritate și importanța spiritului de echipă – sunt neprețuite. Demonstrând că, prin colaborare și susținere reciprocă, orice provocare poate fi înfruntată și depășită.

Într-o lume din ce în ce mai fragmentată de tehnologie, această competiție ne reamintește că adevărata putere stă în comunitate. Și nu în ultimul rând, în legăturile pe care le formăm.

#AsaltulLupilor nu este doar o cursă, ci o platformă ce promovează interacțiunea directă, cooperarea și spiritul comunitar, esențiale pentru sănătatea noastră mentală și emoțională. Participarea echipei din comuna Ciurea a exemplificat perfect aceste valori. Și arată că prin efort comun și sprijin reciproc, orice obstacol poate fi depășit.

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...