Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Pasajul pietonal din zona Frumoasa este deja 70% realizat și va fi redeschis circulației în maxim două luni

Pasajul pietonal din zona Frumoasa este deja 70% realizat și va fi redeschis circulației în maxim două luni.

La pasajul pietonal subteran Frumoasa din Municipiul Iași, firmele contractate de Primărie continuă să desfășoare lucrările de reparații și modernizare. Semnat de primarul Mihai Chirica în octombrie anul trecut, contractul pentru execuția lucrărilor și ordinul de începere a acestora sunt în continuare în desfășurare.

Trei pasaje în lucru în oraș

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, a declarat că sunt trei pasaje în lucru în oraș. Pasajul pietonal din zona Frumoasa este deja 70% realizat și va fi redeschis circulației în maxim două luni. De asemenea, lucrările pentru Pasajul Socola și Pasajul Bucium sunt în desfășurare, infrastructura fiind în curs de finalizare, iar partea de suprastructură va fi realizată anul viitor. Pasajul Alexandru cel Bun va avea lucrările începute în acest an.

De asemenea, primarul a dezvăluit că proiectantul a confirmat că nu va fi necesară intervenția pe partea de suprastructură a Pasajului Alexandru cel Bun, lucrările continuând cu consolidarea și punerea în siguranță a podului alături de compania germană cu care a fost semnat sau este în curs de semnare un contract de lucrări.

Citește și Suceava. Certificate de urbanism pentru înființarea rețelei de gaz în patru comune din județ

Primele 40 de fundații pentru rețeaua de iluminat la Bucium au fost deja turnate. Echipa este concentrată acum pe modernizarea rețelei, pentru a facilita începerea lucrărilor de asfaltare pe Șoseaua Bucium. Proiectul va continua până la finalizare.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...