Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Pericol pentru trecători pe o stradă din Pașcani

Pericol pentru trecători pe o stradă din Pașcani. De mai bine de un an, pe strada Unirii din Pașcani, un stâlp de lemn de pe marginea drumului care amenință să cadă peste trecători. Acesta este susținut doar de cablurile operatorilor de telecomunicații și prezintă un risc pentru mașini, pietoni, în special pentru copiii care se joacă în zonă. Cu toate că situația este evidentă și periculoasă de ceva vreme, administrația locală nu a intervenit până în prezent.

Vezi și: Tronsonul Pașcani – Suceava al autostrăzii A7, pe ordinea de zi a Consiliului Tehnico-Economic din cadrul CNAIR.

Autoritățile au precizat că vor solicita operatorilor de cablu să intervină pentru remedierea problemei. În trecut au mai existat și alte probleme similare. În special în zonele unde s-au efectuat lucrări pentru extinderea rețelelor de gaz, apă și canalizare. Pe esplanada din zona Vale au existat și alte probleme care au pus în pericol cetățenii, precum cutiile electrice de la stâlpii de iluminat. Acestea au rămas deschise timp de câțiva ani după ce s-au defectat. După repetatele apeluri publice făcute de consilierii locali, problema a fost rezolvată săptămâna trecută. Cutiile vechi au fost înlocuite cu altele noi, accesibile doar personalului de întreținere.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...